Wie zijn wij?

 

Cromstrijen 98 HW is een eerlijke, lokale en onafhankelijke partij die in 1998 als Cromstrijen '98 is opgericht om een tegenwicht tegen de dan regerende drie grote landelijke partijen te vormen. Door het financiële beleid van deze landelijke partijen was de gemeente Cromstrijen bijna een 'artikel 12 gemeente'. Dat betekent onder curatele stelling van de Rijksoverheid. 

Net zoals Cromstrijen '98 de gemeente Cromstrijen weer financieel draagkrachtig heeft gemaakt en op het gebied van ruimtelijke ordening mooie projecten uitgevoerd heeft (o.a. centrumplan Klaaswaal) en nog uitvoert (o.a. gemeentewerven en Torensteepolder) willen wij met Cromstrijen '98 HW ons op dezelfde wijze voor  alle dorpen van de Hoeksche Waard inzetten.  Ondanks dat wij consequent tegen herindeling zijn geweest willen wij in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard wederom aan de slag gaan met onze oplossingsgerichte politiek. 

Dat betekent opdrachten vanuit Den Haag niet klakkeloos uitvoeren, maar met verstand van zaken en in het belang van de inwoners van de hele Hoeksche Waard de nek uit durven steken en correcte politiek bedrijven. Cromstrijen'98 HW respecteert de democratische grondbeginselen, luistert daarvoor vooral naar haar inwoners en zoekt steeds de samenwerking.

 

Wij zijn een zeer gedreven groep,  die op zoek is naar gelijkgestemden uit de hele Hoeksche Waard om onze partij te komen versterken en met elkaar de Gemeente Hoeksche Waard als een solide gemeente op de kaart te zetten tegen een zo laag mogelijk kostenniveau.

Word ook lid en doe met ons mee!